Over ons

Wij laten uw vlaggen altijd wapperen!

Met vlaggen brengen wij uw boodschap tot leven

Met vlaggen of banieren van Mijnvlaggenpartner brengen wij letterlijk uw boodschap, logo, maar ook uw pand tot leven door hun bewegelijkheid.
Mooie frisse vlaggen langs het sportveld, op uw terrein of voor uw gebouw geeft een duidelijke boodschap dat uw bedrijf open is: klaar om uw bezoekers te ontvangen. Of vlaggen waar aan je kunt zien dat het evenement daar is. En natuurlijk de vlaggen langs de sportcomplexen en in de steden en dorpen waar activiteiten zijn . En voor al deze vlaggen heeft u een leverancier nodig! Mijnvlaggenpartner zorgt er voor.

Mijnvlaggenpartner levert vlaggen, spandoeken, banieren, in digitaal druk of zeefdruk. Vanaf 1 stuk kunt u al bij ons terecht en worden het er veel meer? Is geen enkel probleem voor Mijnvlaggenpartner.

Ook voor masten bent u bij Mijnvlaggenpartner aan het juiste adres. De door u bestelde vlaggenmast(en) worden op het door u gewenst tijdstip bij u bezorgd en kunnen indien gewenst ook nog geplaatst worden. Onze masten worden geproduceerd met de kwaliteits-zekerheden van ISO 9001 en zijn dan ook genormeerd conform NEN 6096. Dat het milieu bij deze wijze van duurzaam produceren ontzien wordt, moge blijken uit de ISO 14001 certiļ¬cering.

Kortom waarom zouden wij binnenkort niet uw Vlaggenpartner kunnen worden?

Contact

mijnvlaggenpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnvlaggenpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19