Partnerships

Geen sponsor maar partner

Regelmatig wordt aan MijnVlaggenPartner gevraagd of wij willen sponsoren. Dat kan zijn voor een evenement, een bedrijf, vereniging of organisatie. Uiteraard is ons antwoord niet gelijk negatief en willen we daar graag over nadenken. Onze filosofie over sponsoring is dat het altijd van twee kanten moet komen. Degene die gesponsord wordt moet goed laten zien dat hij door ons gesponsord wordt. Graag werken wij samen met bedrijven of organisaties en zetten een partnership op zodat beiden verzekerd zijn van een bestendige samenwerking. Wij gaan graag met u in gesprek.

Wij zijn partner van de Kinderboerderij De Goudse hofsteden te Gouda

mijnvlaggenpartner - IMG 6852

Al meer dan veertig jaar is kinderboerderij De Goudse Hofsteden een begrip in Gouda en de verre omgeving. De boerderij is in die jaren telkens vernieuwd. Toch is de missie altijd gelijk gebleven: het is een plek waar kinderen en hun (groot)ouders kennismaken met dieren, spelen met elkaar en leren over de natuur.

Koffie en lunch

Blikvanger is de oude boerderij uit 1900. Deze ligt aan de Bloemendaalseweg in Gouda. Dit is een aantrekkelijk fietspad vanuit het centrum van Gouda naar Waddinxveen, onderdeel van de knooppuntenroute. In het achterste deel van de boerderij kun je terecht voor versgemalen koffie, heerlijke ijsjes en een lekkere lunch.

Volop jonge dieren

Op het erf zijn vele soorten dieren te zien. Konijnen en cavia’s, maar ook pony’s, ezels, schapen, geiten, varkens, kippen, duiven en watervogels. In de knuffelwei en in de geitenwei mogen kinderen rondlopen en de dieren aaien. In het voorjaar zijn er volop jonge dieren, zoals kuikentjes, konijntjes en biggetjes.

Heerlijk spelen

Uniek is de veelzijdige speeltuin, waar kinderen kunnen klauteren, klimmen, schommelen en met zand spelen. De mooie waterspeeltuin en schaduwrijke natuurspeelstrook zijn heerlijk bij warm weer. Rond de speeltuin staan talrijke bankjes, waar ouders zowel in de zon en schaduw kunnen toekijken. Om het erf en bij het water staat een stevig hekwerk. Zo kunnen kinderen veilig spelen.

Spandoek en baniervlag

Om de kinderboerderij nog meer aanzicht te geven zorgen wij voor een aantrekkelijk spandoek en een baniervlag, zodat de kinderboerderij goed zichtbaar is

Wij zijn partner van Het Roze jaar Gouda

mijnvlaggenpartner - Aankoniging Roze Zaterdag 23Juni 2018 Met Vlag

Roze zaterdag 23 juni 2018 in Gouda
Gouda is een stad waar al eeuwenlang mensen uit alle windstreken zich vestigen. Een stad waar bekende historische personen de vrijheid vonden om zich te uiten, te doen waar zij in geloofden en hun denkbeelden te delen met de rest van de wereld.

De diversiteit die zo kenmerkend is voor Gouda, is ook waar de uitdaging ligt voor de stad en haar inwoners. De verschillen zijn groot en denkbeelden liggen soms ver uit elkaar. We zijn niet gelijk, maar wel elkaars gelijken. Samen werken aan het zichtbaar maken van deze diversiteit is de uitdaging die Gouda aangaat, met als hoogtepunt Roze Zaterdag 2018 op 23 juni. Wij zijn trots dat wij partner mogen zijn van dit grootse landelijk evenement. Zo zorgen wij voor de talloze vlaggen die de stad Gouda binnenkort zullen sieren en de merchandise. zoals T shirts, caps en rugtasjes.  
De bezoekers  kunnen deze artikelen via een webshop bestellen en wij zorgen voor de verzending  van de artikelen.


 

Contact

mijnvlaggenpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnvlaggenpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19