Partnerships

Geen sponsor maar partner

Regelmatig wordt aan Mijnvlaggenpartner gevraagd of wij willen sponsoren. Dat kan zijn voor een evenement, een bedrijf, vereniging of organisatie. Uiteraard is ons antwoord niet gelijk negatief en willen we daar graag over nadenken. Onze filosofie over sponsoring is dat het altijd van twee kanten moet komen. Degene die gesponsord wordt moet goed laten zien dat hij door ons gesponsord wordt. Graag werken wij samen met bedrijven of organisaties en zetten een partnership op zodat beiden verzekerd zijn van een bestendige samenwerking. Wij gaan graag met u in gesprek.

Wij zijn partner van Het Roze jaar Gouda

mijnvlaggenpartner - Aankoniging Roze Zaterdag 23Juni 2018 Met Vlag

Roze zaterdag 23 juni 2018 in Gouda
Gouda is een stad waar al eeuwenlang mensen uit alle windstreken zich vestigen. Een stad waar bekende historische personen de vrijheid vonden om zich te uiten, te doen waar zij in geloofden en hun denkbeelden te delen met de rest van de wereld.

De diversiteit die zo kenmerkend is voor Gouda, is ook waar de uitdaging ligt voor de stad en haar inwoners. De verschillen zijn groot en denkbeelden liggen soms ver uit elkaar. We zijn niet gelijk, maar wel elkaars gelijken. Samen werken aan het zichtbaar maken van deze diversiteit is de uitdaging die Gouda aangaat, met als hoogtepunt Roze Zaterdag 2018 op 23 juni. Wij zijn trots dat wij partner mogen zijn van dit grootse landelijk evenement. Zo zorgen wij voor de talloze vlaggen die de stad Gouda binnenkort zullen sieren en de merchandise. zoals T shirts, caps en rugtasjes.  
De bezoekers  kunnen deze artikelen via een webshop bestellen en wij zorgen voor de verzending  van de artikelen.


 

Contact

mijnvlaggenpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnvlaggenpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19